Ergotherapie – Fysio Centrum Nijverdal – Nijverdal

Fysio Centrum Nijverdal

Ergotherapie

Ergotherapie Salland is een praktijk voor (jong)volwassenen en ouderen, die door lichamelijke of geestelijke beperkingen de gewone dagelijkse handelingen (bijv. douchen, boodschappen, werk) niet meer naar wens kan uitvoeren. Ergotherapie helpt bij het oplossen van problemen in het uitvoeren van deze dagelijkse activiteiten. Dit kan middels behandeling, advies of de inzet van hulp(middelen).

Naast algemene ergotherapie hebben we volgende specialisaties in huis: Dementie, Aangepast bouwen/wonen, COPD, Reuma en Parkinson.

Ons werkgebied omvat de gemeente Raalte, gemeente Hellendoorn, gemeente Olst/ Wijhe, Holten en omstreken oftewel Salland. De praktijk biedt zorg op maat in uw eigen omgeving: thuis, op het werk of op één van onze praktijklocaties in Raalte, Holten of Nijverdal.

Voor ergotherapie is veelal geen verwijzing meer nodig van een arts. (zie hiervoor de polisvoorwaarden van de zorgverzekeraar).

Ergotherapie wordt vergoed vanuit de basisverzekering voor 10 uur per kalenderjaar. Vanuit de aanvullende verzekeringen worden soms meer uren vergoed.

Voor meer informatie en aanmelding kan rechtstreeks contact opgenomen worden met

Ergotherapie Salland
Telnr. 06-45042877
info@ergotherapie-salland.nl
fax: 084-8845972

praktijkadres: Jacob van Houtestraat 8, Nijverdal
postadres: Postbus 230, 8100 AE Raalte

Met vriendelijke groet,
Sonja Kluin-Reimert & Liset Meijerink
Ergotherapeut

06-45042877
skluin@ergotherapie-salland.nl

Postadres
Postbus 230, 8100 AE Raalte

Praktijkadressen
Vrieswijk 6a, 8103 PB Raalte
Dorpsstraat 39, 7451 BS Holten
Jacob van Houtestraat 8, 7442 NC Nijverdal
www.ergotherapie-salland.nl